A természetes kristálysó I.

A „fehér aranytól” a „fehér méregig”

A mai asztali ill. étkezési sónak a szó valódi értelméhez, hogy só, már nincs semmi köze, mert napjainkban az étkezési só csak nátriumkloridból áll. Ez önmagában már nem só, hiszen a só mindig az alkotórészeinek a szimbiózisát jelenti, ami a természetes megjelenési formájában 84 elemet jelent. Ugyanazt a 84 elemet, amik a Föld bolygót is felépítették, és amelyek a fizikai testet megalkották. A testnedveink is ugyanezt tartalmazzák szinte ugyanolyan keverési arányban, mint a tengervízben. A vérünk nem más, mint egy megváltozott tengervíz a benne lévő 84 elemmel. Minden egyes elem ezek közül egy bizonyos elektromagnetikus mezővel rendelkezik.

Ez a rá jellemző rezgés, és a sóban lévő elemek rezgésének az összhangja nagyon fontos tényező a testben.

Ezért is ez a szófordulat ”AZ ÉLET SÓJA”

A fehér aranytól a fehér méregig c. történet azzal kezdődik, hogy az ember („rafinált” módon) az eredeti 84 elemből 82 elemet kivon (raffifál) míg csak a nátrium, és a klór maradnak. Különösen sok vegyszerre van szükség ahhoz, hogy a sóból kinyerjék ezt e 82 elemet. Egy jó üzlet a vegyipar számára, mert a folyamatból nyert anyagokat, mint a germánium, arany, magnézium stb. külön-külön eladásra kerülnek, ami extra bevétel.

Ennek a tisztított sónak  a 93-95%-a az iparban kerül felhasználásra, ahol  nátriumkloridra van szükség a kémiai folyamatok elindításához. A maradék 5-7% kerül az élelmiszer kereskedelembe. A kémiailag tisztított sóhoz aztán pótlólag adagolnak kémiai anyagokat. Nagyon sok országban jódozzák a sót. Sokszor tartalmaz az asztali só konzerváló anyagokat is, amelyeket nem kötelező feltüntetni, mint pl. káliumkarbonát,

magnéziumkarbonát, nátriumfluorit, káliumjodid és több E számot is, mint pl. E535, E536, E550, E551, E552, E553b, E572 továbbá egyéb kémiai anyagokat, pl. csomósodásgátlót adagolnak. A nátriumklorid azonban a szervezetünk szempontjából egy nagyon agresszív anyag. Egy kis példa: ha az ember egy tengeri akváriumba tengeri só helyett asztali sót, azaz nátriumkloridot használ, akkor a halak elpusztulnak mérgezésben. És az emberek? Egy másik példa: ecet kísérlet asztali sóval és természetes kristálysóval. A kísérlet alatt megfigyelhetik az asztali só negatív hatását az emberi szervezetre. Vegyen két poharat, mindegyikbe töltsön kb.3 cm magasságig ecetet. Utána 2-3 evőkanál kristálysót az egyikbe, asztali sót a másikba. Amíg a kristálysó minden látványos reakció nélkül leül a pohár aljára addig a  másik pohár el kezd habozni. Emellett agresszív klórgáz szabadul fel. Hasonló a reakció a testben is. Ugyanúgy, mint az ecetnek, önnek is energiára van szüksége ahhoz, hogy a semleges állapotot létrehozza. Biokémiai szempontból a konyhasó és a kristálysó ég és föld. Ezzel a tudással felfegyverkezve csak rajtunk múlik, hogy a konyhasót továbbra is használjuk, vagy sem.

forrás : spiritualis.hu

Számít a véleményed!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s