Előző életek – Reinkarnáció

Sorskerék

Az elmúlt hónapokban egyre többen keresnek fel azzal a kéréssel, hogy vigyem vissza őket előző életükbe, hogy lássák, kik voltak, mit csináltak, mit tettek, kivel és mikor és miért……?

Ezen kéréseket általában visszautasítom, és hát jogos a kérdésük, hogyha meg tudom tenni, miért nem teszem?  Ebben a cikkemben megpróbálok magyarázatot adni ezekre a kérdésekre:

Arról már sokszor beszéltünk, hogy jelen, sőt minden inkarnációnk lényege a tapasztalás. Ezen tapasztalásokat különböző szituációk megéléséből nyerjük. A lélek tapasztalni akar, megélni bizonyos élethelyzeteket, melyek különböző érzéseket váltanak ki. Ezen érzések megélése, befogadása, értelmezése, tudatos megértése, esetenként elengedése a feladatunk. Felismerni, hogy részei vagyunk egy tökéletes Isteni egységnek, többdimenziós világunkban. A lélek számtalan testbe, helyre, időben inkarnálódik. Természetesen az idő mint szó ezen értelemben relatív, de maradjunk az általunk elfogadott „ előző élet „ kifejezésnél.

A lényeg a tapasztalás és megélés. Ha előző életünkben bizonyos élethelyzeteket nem tudtunk tudatosan megélni, megérteni a miérteket, összefüggéseket, akkor ezen szituációk még feldolgozásra várnak következő inkarnációink során is.

Reinkarnáció

Hajlamosak vagyunk ezek ismeretében minden problémánkat előző életben elkövetett tetteinkre fogni, ha csúnyán beszél velünk valaki, akkor azonnal arra a következésre jutunk, hogy biztosan valami rosszat tettem vele anno. Ezzel rögtön elhárítjuk magunktól a tapasztalás lényegét, és azt, hogy elemezzük ezen szituáció lényegét, és megértsük, hogy vajon mit kell tanulnunk belőle. Ilyenkor úgy mond „ átesünk a ló túloldalára „.

Közel 8 éve foglalkozom reinkarnációs utaztatással, végignéztem számos életem, és ha önéletrajzot kéne írnom, nyugodtan kezdhetném pár élettel korábbról, hogy összefüggő és érthető és átlátható legyen J

Végignéztem magam mint tigrissel küzdő bennszülött, mint római harcos a csatában, mint virágokat szedő kislány a mezőn, újraéltem számos halálomat ….stb.

Ha belegondolunk akkor megérthetjük, hogy ezen életeknek most nincs nagy jelentősége, / akkor és ott nagyon fontos volt /  de most az itt a fontos, és az, hogy megéljük amit ezen inkarnációnk során felvállaltunk.

A lét kereke

Vannak azonban olyan félelmek, szituációk, melyek végigkísérik jelen életünket, rendszeresen megmutatják magukat, és nem tudjuk leküzdeni őket. Keressük az okokat, magyarázatokat, de hosszú évek során sem találjuk a megoldást. Ekkor beszélhetünk hozott problémáról, melynek gyökerei egy másik életünkben keresendők. Számos ilyen szituációval találkoztam már, melyet sikerült feloldani, de itt is nagyon fontos szerepe van annak, hogy a páciens megélje és megértse a miérteket, összefüggéseket. A kulcsszó az újraélés, tehát újra megéli azt az élethelyzetet, ami a blokkot kiváltotta belőle, és az utaztató segítségével feloldja azt. A továbbiakban már nem fognak jelentkezni ezen tünetek életében.

Elmesélek egy konkrét esetet: Megkeresett egy 30-as éveiben járó hölgy, aki férjével már nagyon szeretett volna gyereket, de az volt a gond, hogy a hölgy számára érthetetlen okokból kifolyólag utálta a gyerekeket. Félelem fogta el attól a gondolattól is, hogy gyermeket szüljön. Tudta, hogy ez nem normális érzés, vágyott a családra, de nem volt képes túltenni magát érzésein. Gyermekkorát illetően nem volt semmi olyan esemény, mely magyarázatot adott volna félelmeire. Ekkor célirányosan visszamentünk abba az életébe, ami összefügg ezen problémájával. Hangsúlyozom a célirányosan szót!!  Egyik életében férjének szült egy gyereket, majd a férje elhagyta őt, ekkor jött egy új kapcsolat, ott született még két gyermek, de ez a férfi is megcsalta, elhagyta, magára maradt gyermekeivel. Jött még egy kapcsolat, de ez sem ment zökkenőmentesen, újabb gyermekek születtek. Összesen hat gyermeke volt, és ő magára maradt velük. Gyermekei nem tisztelték benne az anyát, rengeteg keserűséget okoztak neki, pedig ő egész életét arra tette fel, hogy eltartsa családját. Idősebb korára gyermekei a haszon reményében otthonba adták, nem látogatták, nem törődtek vele, és utolsó éveit egyedül, szomorúan a négy fal között töltötte, míg nem megszakadt a szíve a fájdalomtól. Ezek után megérhetjük, hogy miért fél ebben az életében a gyermekáldástól. Miután újraéltük az életét, és megértettük a miérteket, feldolgozta, feloldotta ezen blokkokat, már megszűntek félelmei.

Ezzel a történettel remélem mindenki érti, hogy mi a különbség a célirányos, és az ”  ide – oda utazok mert kíváncsi vagyok „ utaztatás között. Megemlíteném továbbá, hogy a csapongó utazások számos veszélyt rejtenek magukban, mert az illető nem tudhatja, hogy éppen milyen szituációba keveredik, milyen érzések jönnek felszínre benne, akár az utaztatást követő napokban is, és ezek már kontrolálatlanok maradnak. Keresett meg már meg olyan hölgy is, akit utaztattak kíváncsiságból, és utána több hónapig járt hozzánk kezelésre, mire rendbejött.

Nagyon fontosnak tartom továbbá, hogy csak szakértő és számunkra hiteles utaztatót keressünk fel problémánkkal, mert ő tudni fogja, hogy mit tegyen minden esetben…..

Az utaztatás nem játék, és ismétlem csak abban az esetben érdemes megcsinálni, ha a probléma gyökerei ténylegesen egy másik életbe vezethetők vissza.

Próbáljuk meg tudatosan nézni életünket, értsük meg az összefüggéseket, éljük meg azt, ami van, és tanuljunk belőlük. Ne hárítsuk minden esetben előző életünkben elkövetett tettünkre a felelősséget, vagy arra, hogy mások mit tettek velünk, hanem tanuljunk mindenből, mi velünk történik. Ne feledjük: Mindig Minden Fejlődésünk Érdekében Történik.

Demuth János

http://www.ezoterikasopron.uw.hu/

Reklámok

Számít a véleményed!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s