Egy könyv margójára – Igazából Mennyország

Ritka az, amikor azt mondom egy könyvre, hogy ha lett volna lehetőségem, egy ültő helyemben elolvastam volna. Ez egy ilyen könyv.

Kíváncsi voltam, hogy mit rejt magában ez a könyv; mitől olyan nagy sikerű a nagy Amerikában, és miért veszik nálunk is egyre többen.

Elolvasva Colton Burpo történetét, semmit csúsztatást nem találtam benne. Egyszerűen nem lehet nem hinni ennek a 4 éves kisfiúnak. Óvónőként dolgozom, ilyen korú gyermekek között, és tudom, hogy mikor füllentenek, és mikor mondanak igazat. Ez a kisfiú nem hazudik.

Ha érdekel, hogy milyen helyet készített számunkra a szerető Isten, akkor nagyon tudom ajánlani ezt a könyvet. Ha elolvasod, te is látni fogod, hogy még olyannak is érdemes kölcsönadni ezt a könyvet, aki nem hisz Istenben, mert ennek elolvasása után rendesen el fog bizonytalanodni.

És íme a könyvajánló a netről:

Az “Igazából mennyország” az elmúlt évek egyik legnagyobb könyvsikere, 2010 novembere óta vezeti az amerikai sikerlistákat. Nemcsak azért, mert egy tüneményesen megírt történet, hanem mert Colton Burpo, a klinikai halálon átesett kisfiú esete a szkeptikusokat is elbizonytalanította, a viták megtöltötték a sajtót, hírtelevíziók is foglalkoztak vele.
Egy négyéves kisfiúnak műtét közben leállt a szíve, de az orvosoknak sikerült újraéleszteniük. Amikor magához tért, csupa olyasmiről kezdett mesélni, amiről valójában nem is tudhatott. A mennyországban járt, és arról beszélt, hogy lenézett az orvosra, aki operálta, és látta a várószobában imádkozó apját is. A családja nem tudta, mit gondoljon, de a kisfiú megdönthetetlennek látszó bizonyítékokkal állt elő. Elárulta, hogy találkozott meg sem született nővérével, akiről senki sem tett említést neki. Találkozott dédapjával, aki születése előtt harminc évvel halt meg, a beszélgetéseikből pedig olyan részletek derültek ki, amelyekről senkitől sem tudhatott. Colton leírja a lovat, amit csak Jézus tud megülni, mesél arról, milyen “igazááán nagy” Isten és a trónusa, és hogy a Szentlélek hogyan “bocsát le fentről erőt”, hogy segítsen rajtunk. A történet, amelyet édesapja mond el, de gyakran Colton saját szavaival, megindítóan egyszerű üzenetet hordoz arról, hogy a mennyország valóban létezik. És arról, hogy az embereknek fel kell készülniük a végső összecsapásra.”
A(z) Igazából mennyország Könyv szerzője Todd Burpo, Lynn Vincent.

Szerző: Máthé Ágnes

Forrás: http://www.ifigodollo.hu

Részlet a könyvből: Itt

Olvasható: Itt

Számít a véleményed!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s