Dimensions & Angels – Drunvalo Melchizedek, Sedona 1. rész

Forrás: biofalu.hu

Eredeti angol nyelvű videó:

Magyar fordítás:

Lilou: Hello kedves nézők. Találjátok ki, kivel vagyok itt. Druvalo, milyen izgalmas. Nagy öröm nekem személyesen találkozni veled Drunvalo.

Drunvalo: Én is örülök, hogy itt lehetek.

L: A gyönyörű vörös sziklák országában

Drunvalo: Ó, igen, vörös sziklák mindenfelé

L: Ez egy különleges hely, miért akartad itt készíteni ezt az interjút?

Drunvalo: Azért választottam ezt a helyet, mert legutóbb a plazma lényekről beszéltél és ők tulajdonképpen itt voltak, néhány hónappal ezelőtt, plazma lények az emberekben és tudtak velük kommunikálni, szóval miért is ne?

L: Különlegesek az energiák is, sok az örvény.

Drunvalo: Igen, van itt egy híres örvény, amelyet mindenki ismer, de örvények mindenhol áramlanak. A talaj fémtartalmú, fém megváltoztatja a mágneses mezőt és ez egy örvénylést hoz létre mindenfelé. Ezt vagy megszokod és szereted, vagy elmész innen.

L: Amilyen gyorsan csak lehet

Drunvalo: igen, van, aki idejön és az éjszaka közepén megy el, mert nem bírja ezt elviselni. Túl sok az energia

L: plazma lények szerették

Drunvalo: igen, ők nagyon szeretik az energiát, minél több annál jobb. Nekik nincs ezzel problémájuk.

L: Nos, szeretném elkezdeni ezt a beszélgetést, mert sok mindenről kell beszélnünk, sok a fontos téma, különösen mostanság, kezdjük a különböző dimenziók magyarázatával, majd rátérhetünk az angyalokkal való kapcsolatra.

Drunvalo: legutóbb a plazma lényekről beszélgettünk és neked volt egy ötleted, hogy beszéljünk az angyalokról és azt gondoltam milyen jó ötlet ez, mivel az ő eredetük és kapcsolataik nagyon hasonlóak sok szempontból és remek lesz ezt megbeszélni. Az egyetlen, amit meg szeretnék jegyezni, hogy a legtöbb hallgatónk sokszor nem érti, amit mondok a dimenziókról, – ez a mai talán jobb lesz, mint általában – de azért egy kicsit mégis beszélek róla. Majd nem leszek túl szakmai.

A fizikában – csak áttekintés céljából – 11 különböző dimenziót találtak, az első 3 a tér, a negyedik az idő, a matematikát segítségül hívva találtak 11 különböző dimenziót, talán találnak többet is, de jelenleg 11et fedeztek fel. Amikor Én dimenziókról beszélek – ugyanazt a szót használva – az én értelmezésem teljesen eltér, nem arról a dimenzióról beszélek, mint ők, azok az ő ideáik, de semmi közük az univerzumhoz. Az indigó emberekkel meg tudom beszélni ezt, mert ők teljesen értik, amiről beszélek. Amikor én beszélek a dimenziókról, akkor arról beszélek, hogy az egész univerzum rezgésekből áll, egy hangból, aminek frekvenciája van, ha ebből a szemszögből nézed nem is áll másból az univerzum.

Ezek a rezgések hatnak egymásra, kapcsolatban lépnek, nem random módra, hanem, épp úgy, ahogy a zene teszi.  Ha megfigyeled a kromatikus hangsort a hangjegyek(C, Cfelhang, D…stb.) közötti távolság 11 ciklus per másodperc, épp, mint a zenében, a zenében ennek a 11 ciklus per másodpercnek a többszörösei találhatók. Ha ezt ráillesztjük az univerzum frekvenciájára, így struktúrálja, rendszerezi önmagát az univerzum. Minden frekvencia és minden zenei harmónia.. Az univerzumok ugyanúgy tagolódnak egymáshoz képest, mint a zenei hangjegyek a zenében.

B.A. számította ki a harmadik dimenzió frekvenciáját, amely  – ez egy hosszú történet – kiszámolta, hogy 7,28cm, ha jól emlékszem, és amint egyét ismered kiszámolható a többi frekvenciája is. Ez épp olyan, mint a televízió, ha egy csatornán vagy, annak van egy tartománya, amin érkezik az üzenet,  ez egy bizonyos frekvencia, ha átkapcsolsz egy másik csatornára annak más a frekvenciája, hosszabb, vagy rövidebb, amikor átkapcsolsz, megváltozik, amit látsz. ——

Ha megvan a tudatosságod, megváltoztathatod a saját tudatosságod frekvenciáját, vagy olyan közelében vagy, aki képes erre puff eltűnhetsz innen és megjelenhetsz azon a frekvencián, amelyiken akarsz. Az egész univerzumot tekintve megvan ez a tagolódás, mint a zenében és ha angyalokról beszélünk, ők nem a harmadik, hanem a negyedik dimenzióban élnek. Ők a negyedik, ötödik és hatodik felhangján élnek annak a sajátos, harmonikus frekvenciának. Az embereknek azon a frekvencián, akiknek van velük kapcsolata az a hetedik, nyolcadik és a kilencedik felhangon van meg. A negyedik dimenzióban az emberek és az angyalok.. olyanok vagyunk, mint a szomszédok, ott nagyon közel vagyunk egymáshoz. Mi nagyon közel voltunk egymáshoz mindig is. Van egy kapcsolat közöttünk. Ez a kapcsolat megjelenik abban, ahogy gondolkodunk önmagunkról, épp most.

L: Mi ez a kapcsolat?

Drunvalo: Nos, az angyalok és az emberek …… az emberek egy magasabb szinten éltek bizonyos szempontból, de úgy 13 ezer évvel ezelőtt  történt egy kis zavar a Földön, amelyet mi okoztunk és ez a tudatosság gyengülését okozta és mi mélyre, mélyre, mélyre zuhantunk, oda, ahol most vagyunk. Most az emberek azt gondolják, mi vagyunk a legnagyszerűbb dolgok a Földön, van ez az egonk, mi vagyunk az élenjárók az univerzumban…

L: és az egyetlenek

Drunvalo: Igen, az egyetlenek itt. Pedig olyanok vagyunk, mint egy bogár, a tudatosság lehető legalacsonyabb szintjén vagyunk, mégis megvan a képességünk, hogy visszamásszunk oda fel, amit egyébként már sokszor meg is tettünk. Az angyalokkal van egy szeretetteli viszonyunk egymással, ők mindig is szerettek minket. Amikor mi lejöttünk onnan és láttuk, ahogy róluk beszélnek a bibliáról, a lejövetelről nagyon jól definiálták, de, amikor mi lejöttünk ide az angyalok követtek minket „Ó Istenem, megsérülsz” és jöttek utánunk és mindig is itt voltak, segítettek minket mindenben, megjelentek Máriának Jézus idejében, a muzulmánoknak, a zsidóknak, minden időkben itt voltak és próbáltak emlékeztetni arra kik is vagyunk. Mivel mi mindent elfelejtettünk.

L: Úgy tűnik meg akartak minket menteni különféle módokon.

Drunvalo: Egyfolytában megmentenek minket és legtöbbször még csak nem is tudjuk, hogy ez történik. Folyamatosan mindenfélét tesznek, hogy visszatérítsenek bennünket. Mi akár fel is robbantanánk a Földet, vagy megölnénk egymást és nem ez a mi valódi természetünk egyáltalán. Nem ezek vagyunk és az angyalok folyamatosan segítenek bennünket. Egy másik szinten az emberi lények angyalok olyan hosszan és olyan szorosan voltunk együtt ebben a dimenzionális világban, hogy az emberek angyalok és az angyalok emberek és minden emberi lénnyel a Földön legalább 2 angyal áll kapcsolatban. A legtöbb ember erről nem tud. Nem tudják, hogy van egy másik megjelenési formájuk egy másik világban, pedig ez minden egyes emberre igaz a Földön. Nincs senki itt, nem lehet senki itt e nélkül a kapcsolat nélkül. Amikor megérkezünk, leszületünk kisbabaként erre a világra, ahhoz, hogy ezt megtehesd, ketté kell hasítanod magad, mivel ez egy polarizált világ. Itt minden jó és rossz, férfi és női, fent és lent, meleg és hideg ez nem mindenhol van így. A legtöbb helyen egységes tudat működik, ők megértik a kapcsolatot a pólusok között, mi nem. Ketté kellett válnunk tehát és emiatt a Földön minden embernek van egy ellenpólusa. Amennyiben te most férfi vagy az ellenpólusod nő lesz. Te nő vagy, a te ellenpólusod férfi.

L: Mi a helyzet azzal, amikor ikerséget érzünk valakivel?

Drunvalo: Ezt szokták ikerségnek hívni, vagy lelki társnak. Sokan élnek abban a romantikus képzetben, hogy „csak találjam meg a lelki társam, akkor újra boldog leszek”.  Ők nem ismerik az egész történetet, mert amikor kettéosztódsz odafenn, akkor két külön szintre, két külön karma ösvényre mentek és mielőtt befejeznéd ezt a létezést,eggyé kell válnotok és kiegyenlíteni a karmabéli különbségeket, meghalni együtt és egyesíteni a lelkeket és ez az egyesülés egyáltalán nem könnyű és nem boldogságos. Valójában ez nagyon bonyolult.

Azt mondanám lehetséges, de még soha nem láttam és nem is tapasztaltam a saját életemben sem ezt.

L:Azt mondod, hogy más dimenzióba is kerülnek?

Drunvalo: Nem, nem, a másik feled itt van a Földön, olyan lehetséges, hogy meghal, te pedig itt vagy, akkor felmegy a negyedik dimenzió (ötödik, hatodik) hetedik, nyolcadik, kilencedik felharmónikusára, de ha nem tudatosan halt meg, akkor újra inkarnálódik egy új életben, új testben és megpróbálja újra. Egészen addig inkarnálódsz újra, míg meg nem tanulod hogyan halj meg tudatosan, ami annyit tesz, hogy magaddal viszed a tested és amint magaddal tudod vinni a tested vége, az a vége.

L: Ki tanítja ezt meg? Ki tanít erre meg minket?

Drunvalo: hogy érted?

L: honnan tudjuk, hogy meg tudunk halni tudatosan? Beszélj erről egy kicsit!

Drunvalo: Ehhez vissza kell mennünk az egyiptomi időkbe, vagy még korábbra, Indiába, vagy a Sumérokhoz. Nézzük meg Egyiptomot, a teljes fókusz a halál folyamatán volt, a mumifikálás, minden azért, mert tudták, hogy ha meghalnak, vinniük kell a fizikai testüket is magukkal a következő szintre. Tudták, hogy az a test egy kisbaba testévé válik a létezés következő szintjén. És ezért, ha oda a tested nélkül érkezel, azért mert, mondjuk megnősz és sokkal magasabb leszel, nagy fejjel, más színű szemmel, más bőrrel …nők 10-12 láb magasra, férfiak 14-16 láb magasra nőnek .

L: Szóval mi úgy 12….

Drunvalo: Igen ti kb 12 magasak lehettetek

L: szóval mindez a 4ik dimenzióban?

Drunvalo: igen, a negyedikben. Ez a halál folyamata. Átkerülni a negyedik dimenzióba.

De, még egyszer, ha nem viszed a tested, akkor fizikai megnyilvánulás nélkül érkezel, akkor vissza kell ide jönnöd, egy másik testért, leélni egy újabb életet és megtanulni meghalni tudatosan. A legtöbb ember itt a földön ezt már legalább 1000-szer, vagy még többször csinálta végig. Kivéve az ÚJ embereket, akik érkeznek. A populáció egyre nő, még sosem volt majdnem 7milliárt ember a Földön. Ez még sosem történt meg mostanáig.

L: Ez túl sok?

Drunvalo: Ez egy más….

L: téma

Drunvalo: Ez más téma, hogy túl sok –e, ez a top eddig, de azok, akik érkeznek már újak, újak az ember életben. Más létezési szintekről jönnek.  Sokan közülük nagyon fejlett lelkek. Ők maguk választották ezt a leszületést, nem arról volt szó, hogy „mennetek kell”, ez nem így történik, neked magadnak kell eldöntened. Amikor eldöntöd, mondjuk, hogy észleled, hogy a testvéred a Földön segítségre szorult, lejössz segíteni és akkor „ Ó Istenem ez kemény…” mivel nem tudták milyen fizikai testben létezni, nagyon könnyű testből érkeznek ide. Ez egy óriási átalakulás számukra.

L: Emlékeztetned kellett magadat erre a testre?

Drunvalo: Én kissé különbözöm a többségtől, én megőriztem az emlékeim. Minden percre emlékszem az előző világból, ahonnan jöttem. Én mindenre emlékszem. Emlékeznem kellett, hogy azt tehessem, amit teszek, amikor a dimenziókról beszélek, akkor saját tapasztalatokról beszélek, nem egy megtanult dologról. Tudom mik a más dimenziók, mindegyikben jártam, 144 dimenzióban éltem, ez egy melchizedek, sok melchizedek létezik, ebben a galaxisban úgy 10 millió, de csak egy szintje van a tudatosságnak, ahol mindenki kapcsolódik, nem számít a fizikai forma, hogy hogyan nézel ki, csak a tudatossági szint. Annak az érdekében, hogy segítő legyél, egy mechizedek szemszögéből emlékeznem kellett miért és honnan érkeztem.

L: Mit mondanál, mi a célod itt a Földön? Miért jöttél vissza?

Drunvalo: Ugyanaz, mint bármely melchizedeknek bármelyik bolygón. Az történik, hogy a személy közel kezd forráshoz, majd elkezd életutakat bejárni, jön mélyebbre és mélyebbre az életútjai során, lejön olyan mélyre, amennyire csak lehet, majd elindul vissza fel. Szóval mi érzékelésről beszélünk, felemelkedésről, mindenki arról beszél. Ha egy magasabb szinten levő lény leszületik, aki végigment már ezeken a leszületéseken és feljutott a csúcsra, választhat, hogy áthidalja a létezést és visszamegy a forráshoz, vagy egy újabb életutat jársz be. Én egy újabb utat választottam. Ha ezt teszed, az élet azt mondja „aha, te melchizedek vagy, tudod hogyan kell végigmenni  a dimenziókon, és közben stabilnak maradni”, így ők használnak téged, hogyha egy bolygónak, a Napnak, a galaxisnak problémája van, a dimenziós szinteken leküldenek egy melchizedeket mivel mi tudjuk hogyan kezeljük a dolgokat. Neked pedig problémád van a harmadik dimenzióból a negyedikbe jutással. Nem tudod hogyan kell.

Még a Maják is emlékeztek 2 hónappal ezelőtt, ők is elfelejtették, mégis egész jól csinálták.

L: Épp most emlékeztek rá, azt mondod?

Drunvalo: A világ azt gondolja 3 kódex van az egész világon, melyet a Maják birtokolnak. De még kaptak 7-9et és néhány közülük pontos instrukciókat tartalmaz a múltból a jelenre vonatkozóan, azzal kapcsolatban hogyan váltsanak dimenziót. Ez az, amit akartak, megtalálni a lelki társukat. Szóval most nagyon izgatottak emiatt.

L: És miért is tanuljuk ezt, miért vagy itt, miért van erre szükségünk épp most, megtanulni valamit azzal kapcsolatban, ami történik?

Drunvaló: Valójában ez nem tanulás, ez emlékezés. Mi mind szakértői vagyunk ennek. Mi pontosan tudjuk hogyan kell a hármas dimenzióból váltani a négyesbe, csak van egy dugó a fejünkben, ami miatt elfelejtettük. Én egyfajta katalizátor szerepet töltök be ebben a folyamatban, emlékeztetni próbállak rá és amint emlékezni fogsz rá, hogyan is kell azt mondod „Ó, igen, tényleg..olyan sokszor tettem már meg” és ha valóban benne leszel a folyamatban pontosan tudni fogod mit kell tenned. Akkor rendben leszünk.

L: Szóval azt mondod …. van egy energia, amiben bíznunk kell, valami, ami, keresztül visz ezen ..?

Drunvalo: Ha itt vagy és van egy fizikai tested, megvan mindened, amire a fizikai szinten szükséged van. Nincs semmi másra szükséged a testeden kívül. A testednek megvan mindene és a testünk sokkal, sokkal több, mint mi gondolnánk.

Reklámok

Számít a véleményed!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s