VALÓSÁG…

Molnár Tamás, 2011. szeptember 1., 13:52

Az emberek egyáltalán nem tehetetlenek, sőt az ellenkezője az igaz, mivel van egy igen egyszerű és hatásos módja annak, hogy megállítsuk ezt a borzalmas, Új Világrendet.

Legyünk őszinték. A rendszer, amiben élünk, korrupt. Velejéig romlott, önmagát szolgálja és pszichopaták és bűnözők működtetik. Ezt mindenki tudja, mégis megússzák. A világ ugyan ilyen hibásan működik, de csak azért, mert hagyjuk, hogy így történjen. Ne fogadd el ezt így! Értsd meg, hogy amivel valódi változást tudunk elérni a világban, az a rendszerrel szembeni engedetlenség.

Sokan kérdezik, mi az az engedetlenség. Ki kéne, hogy lépjek a munkámból, és el kéne égetnem a pénzemet?

 A válasz az ilyen és ehhez hasonló kérdésekre:

Nem, dehogy is!

Az engedetlenség abból áll, hogy azt tesszük, ami helyes és leválasztjuk magunkat a rendszerről. Felelősséget vállalunk a gondolatainkért, tetteinkért és szándékainkért és ez nagyban függ attól, hogy mennyire ismerjük fel a bennünk rejlő erőt. Tedd azt, ami helyes, mindenben, amit cselekszel.

Lásd meg az összeköttetést másokkal és gondolkodj emberbarátian, ne gazdasági szempontok alapján. Ne haszontalan csecsebecsék gyűjtögetésére vagy társadalmi helyzetedre alapozd az életed, hanem cselekedj úgy, ahogy a szívedben igaznak érzed. Úgy kell cselekedni, ahogy helyes! Megérteni, hogy ahogy cselekszel, az helyes-e vagy sem. Ez nem valami olyan dolog, amit el kell döntened, hanem ezt már eleve tudod a szíved mélyén, ha megnézed és őszinte vagy önmagadhoz.

 Ha valami olyasmit teszel, amit egy párbeszéddel meg kell indokolnod magadnak, akkor valószínűleg helytelen dolgot csinálsz és egyszerűen csak be akarod magyarázni magadnak, hogy elfogadd.

Ezt Te nagyon jól tudod. A tudás a szívedben van, csak keresni kell és meg fogod találni.

Értsd meg, hogyan működik a szeretet energia, légy tudatában ennek az energiának, amit magadba vonzol. Tudd, hogy mit teremtesz ezzel a pozitív energiával és hogy milyen fajta energiával járulsz hozzá az emberiség energiakészletéhez, amiből majd mások is merítkezhetnek. Ez így működik valójában.

Számít a véleményed!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s