Ronald Bernard ex Illuminátus tag

– A riport 2017 márciusban történt, augusztusban meg is ölték.

Ronald Bernard holland bankár kitálalt az illuminatiról, később holtan találták.

Senkinek nem engedik, hogy “kibeszéljen a sorból”?

Sokaknak ismerős lehet a szakember neve. Mi is bemutattuk őt korábban egy interjúban, de nem értesültünk mostanig a haláláról.

Ő volt az, akinek évekkel ezelőtt óriási hírneve lett, ugyanis arról beszélt, hogyan irányítja a háttérből a világot az illuminati. 61 éves volt.

Ronald Bernard rengeteg információval szolgált a halála előtti időszakban arról, hogyan is működik az illuminati. Éppen emiatt az összeesküvés elméletekkel foglalkozó körök egyértelműen ennek a “hibának” tulajdonítják a halálát. Az ilyen titkos társaságok, különösen az illuminati nem tűri, ha valaki “kibeszél a sorból”. A szivárogtatókkal minden létező módon és eszközzel elbánnak.

Próbáltak átnevelni pszichopatává, de nem sikerült nekik” – jelentette ki egyik utolsó interjújában, utalva arra, hogy az illuminátusok között sok a beteg hajlamú, torz világlátású ember. Szerinte ez a szűk csoport rengeteg erővel rendelkezik és képesek káros szinten kihatni a világ folyamataira.

A háttérben nemcsak hogy ők irányítanak, de manipulálják is a társadalmat. Gazdasági válságokat robbantanak ki, háborúkat szítanak egyes nemzetek között, és hamis zászlós, azaz flase flag merényleteket szerveznek. Bizonyos ügyek mentén képesek “áthangolni” a közvélemény álláspontját. Amit akarnak hogy gondolj, azt különféle média manipulációkon keresztül elérik, hogy azt gondold.

Ronald Bernard talán túl sokat tudott? Halála persze lehet hogy véletlen volt, mivel a halál oka is ismeretlen, a jelentések sem teljesen tiszták ez ügyben.

Csak önkezével vetett véget az életének? Vagy valakik “átsegítették” a túlvilágra, hogy ne beszélhessen többé az illuminati piszkos dolgairól? Tudom, hogy ez sok ember számára rendkívül megdöbbentő és hihetetlen. De ha belemélyed az információkba, akkor azt fogja találni, hogy rengeteg bizonyíték támasztja alá.

Ő ki merte mondani a kimondhatatlant. EZ a 4 perc biztos nem közömbös senkinek.

Az uralkodó elit (azaz a nemzetközi banki tevékenységet irányító csúcscsaládok) Ronald Bernard szerint luciferiánusok, és ők állnak a globalista “Új Világrend” menetrend mögött. Ők ellenőrzik a legtöbb nyugati nemzet fősodrású médiáját és egyéb hatalmi eszközeit, és kiválasztanak olyan politikusokat, akiket irányítani tudnak. A legtöbb magas szintű politikus pusztán báb. Nem ők döntenek. Ezektől az árnyékban uralkodó sátáni elitektől fogadnak parancsokat. Az egyik módja annak, hogy bábpolitikusaikat irányítsák, az, hogy egyszerűen a Establishment sajtót és a médiát használják arra, hogy elpusztítsanak minden olyan politikust, aki szembe akar szállni a programjukkal. És ezt úgy csinálják, hogy “piszkálják” a politikusokat – pl. házastársi hűtlenségbe vagy bűncselekményekbe keverik. Bizonyítékokat gyüjtenek ellene. És végül megzsarolják, sőt meggyilkolták őket. Ez nyilvánvalóan csak egy mód számukra, hogy “beavassák” ezeket az alacsonyabb szintű bábokat a tiszta gonosz magasabb szintjeibe, amelyekben a luciferi elitek részt vesznek, és olyan gonoszokká teszik őket, amilyenek ők …. és sokan hajlandóak végigmenni gonosz globalista / kommunista / NWO programjukon.

És még az alacsony szintű utcai bandák is így működnek. Ahhoz, hogy valaki csatlakozzon a Pokol angyalai motoros bandához vagy az MS-13-hoz, el kell követnie egy gyilkosságot vagy súlyos bűncselekményt, amelynek tanúi a bandának más tagjai is. Miért? Zsarolhatóság miatt. Aztán a banda pórázon tartja. Egyébként sok egyetemi testvériség hasonlóképpen toboroz, bár nem bűncselekményeket, hanem általában valamiféle szégyenteljes vagy megalázó cselekedetet követelnek az új tagok beavatása gyanánt. És különféle titkos társaságok, például a szabadkőművesek is ezt a taktikát használják a tagok zsarolására. És hány meg hány nem helyi, alacsony szintű politikusról, de állami szintű politikusról tudunk, és hányukról nem tudunk, akik tagjai egyik vagy másik titkos társaságnak.

A kormányzat legmagasabb szintjein lévő politikusokról, például elnökökről és miniszterelnökökről, legfőbb szenátorokról és kongresszusi képviselőkről stb. van szó.

Ronald Bernard az okkult gyakorlatokra és a gyermekáldozatokra hívta fel a figyelmet a bankszektor elitjei körében, és pár hónappal a halála előtt megrázó tévéinterjúban ismertette tapasztalatait. Kifejezett részleteket osztott meg arról, ahogy az Illuminátusok gyermekáldozatot használnak tagjai tesztelésére és zsarolására, és azt mondta, hogy felkérték, hogy áldozzon fel egy gyereket egy partin.

„Figyelmeztetést kaptam, amikor belevágtam ebbe – ne csináld ezt, hacsak nem tudod 100%-ban a fagyasztóba tenni a lelkiismeretedet. Akkoriban hallottam magamat nevetni rajta, de ez egyáltalán nem volt vicc.” „Pszichopatává edzettek, és kudarcot vallottam.”

Leírva azt az időszakot, amikor „fagyasztója rosszul kezdett működni”, Ronald a nemzetgazdaságok összeomlásáról és a vállalatok csődjéről is mesélt. Ezek a tettek öngyilkosságokhoz és pusztuláshoz vezettek – bankár kollégái szerint ezeket a sikereket érdemes megünnepelni.

Számít a véleményed!